Bestilling og levering

Hvordan bestiller jeg?

Hvis du ønsker at købe nogle af vores produkter, skal du ringe eller sende en mail til os. Hvis du skal bestille tøj, har vi behov for oplysninger om størrelse, farver og mål på den person, der skal bruge tøjet. I forhold til børn er det nyttigt at oplyse højde og evt foretage en opmåling af bukser eller bluse, der passer barnet. Ved bestillingsarbejde (produkter, vi ikke har liggende færdige) er det meget forskelligt, hvor lang tid der går før vi kan have din vare færdig.

Hvordan betaler jeg?

Når vi har modtaget din ordre, fremsender vi en faktura på mail med beløbet (inkl. forsendelse). Det vil fremgå af mailen med fakturaen, hvad du skal skrive, når du sætter pengene ind.

    Minimumsordre for forsendelse er 400 kr.

Ved større ordrer, hvor der er tale om specifikke bestillingsopgaver, vil der kunne forekomme et depositum

Kan jeg se varen, inden jeg køber?

Det er muligt at komme og se tingene eller prøve tøjet inden du køber, men kun efter aftale med medarbejderne på værkstedet. Dette er vigtigt af hensyn til de borgere, der er i forløb på værkstedet. Hvis du selv vil afhente dine varer og betale kontant, kan dette også ske efter aftale med medarbejderne på værkstedet.

Se eller køb varen på middelalderfestivallen i Horsens

Under middelalderfestivallen i Horsens den sidste weekend i august kan en del varer købes 10-20% billigere.

Fragt

Vi afsender varen, når pengene er indsat på det kontonr., der er oplyst på fakturaen. Vi afsender varer hver fredag, uafhængigt af hvornår vi modtager indbetalingen. Pakken bliver sendt med Post Danmark, og det tager normalt 1-3 dage. Middelalderværkstedet kan ikke drages til ansvar for eventuelle forsinkelser hos Post Danmark. Forsendelsesomkostninger betales af køber og bestemmes ud fra Post Danmarks takster.

Vaskeanvisninger

Tøj der udelukkende består af hør kan maskinvaskes på 40 grader, med vrangen vendt ud. Beklædning som f.eks. ridderslag til børn, der har dekorationer af uldgarn samt filt, bør håndvaskes. Det anbefales at kapper, kofter m.m. af uld renses. 

 Middelalderværkstedet
Jobcenter Horsens
Norgesvej 2
8700 Horsens